www.coronaonslow.blogspot.com

söndag 31 juli 2011

Mitt ♥

Min lille prins, världens vackraste
För en del är du bara någon, 
för mig är du hela världen!
 

Flashback konserten! ♥

God kväll!  För någon timme sedan kom jag hem ifrån galoppen/ jobbet. Alltid trevligt när lite kosing trillar in efter en arbetsdag! ;) Tänkte jag skulle plita ner lite om konserten jag och madde var på i torsdags!

Konserten i Torsdags var AWSOME! The Pusher, Takida och Europe spelade på Valhalla Idrottsplats i ett stort tält som förövrigt såg ut som ett cirkustält...?  ¨The Pusher var ... ärligt talat tråkiga. Inte riktigt min musiksmak. Takida var bra, dock är jag inte ett direkt fan men en del av låtarna kände man ju igen och dessutom är sångaren rätt söt!;)

tAKIDA's sångare Robert på signingen






















Takida skulle signera deras nya album (som kom ut i Onsdags!) så tjugofem minuter innan när de höll på att köra extranumren gick jag och Madde och köpte skivorna. Detta resulterade i att vi stod NÄST FÖRST i kön, och efter en stund var kön helt enorm bakom oss! NICE! Och eftersom vi var med signerade skivan i hans typ först innebar det att det var fullt med folk bakom oss och väldigt få i tältet. Så vi fick urgrymma platser när EUROPE spelade!!


















Har inte lyssnat på dem alls innan, visste typ .. The final countdown? Thats it. Men de var  ärligt talat helt grymma, min typ av musik helt klart! Vad skall man kalla det .. pudelrock? 
Han i mitten är sångaren Joey. Han har sjukt bra röst. Vi stod nära Basisten, han var sjukt lik en utav mina lärare.. Lite läskigt!
Köpte en Europe -turné tshirt innan vi gick därifrån också, my own very first tour tshirt! Inte den sista, believe me. ;)

fredag 29 juli 2011

Its a wonderful world

Mysig tur ute i skogen med Kalleman och pappa. 
Tog med oss tränset ner till hagen och red barbacka, spontant och härligt! '
Pappa är duktig, går i Vuxen 2an för Crille på Lördagar så han både hoppar och galopperar, kanske inte så bra men han gör det! Idag har han travat barbacka ute på kalle's lilla rygg, de som ridit på honom vet att han inte är så kraftigt byggd över ryggen. Även om det har förbättrats det senaste året! Mer muskler = stadigare rygg! :-) Duktige lilla hestapållen!

Ute med båten tills i morgon, ingen update här utan jag skall njuta av sol och bad hihi! Mysigt!

torsdag 28 juli 2011

Tagga tagga TAGGA!

Konsert i kväll med BFF---› EUROPE & TAKIDA slottskogsvallen!! Så najs, taggad till tusen!

onsdag 27 juli 2011

Båttur i kväll!

Båten på bilden är vår, hon heter Selene. :) Varit i familjen i femton år!
Har inte varit i stallet idag då min nacke har haft halvt ihjäl mig, nackspärr och dunkande huvudvärk... Fy fan!! Inget att rekommendera till övrigt folk inte alls nej..

Om en stund kommer farfar hit och vi skall åka till båten och åka ut en stund med den! :) Är lika dumt som det låter, men för min del är det säsongspremiär .. det ÄR löjligt jag vet. Har haft hästapöjken att tänka på hela sommaren! :) Dessutom låg pappa på sjukhus den veckan vi skulle varit ute..

Awsome as f**k! √


Beställde ju som sagt lite saker på CDON.com för en vecka sedan som kom redan förra fredagen! Det  ska va snabbt expidert'. ;)
Längtar SÅHÄR mycket tillbaka till Green Day @ Ullevi 5 Juni 2010, 25 000 pers och stämningen var grym!! Gick med bästa vän på första konserten ensamma och det var helt otroligt, de spelade i två timmar och jag tror aldrig jag har stått upp och hoppat så länge i hela mitt liv innan!! Otroligt, the time of of life!
Älskar live konserter och har tre med GD på DVD, RUDE BOYS från 2003, Bullet in a Bible och nu då Awsome as fuck. Vidare har jag plattorna American Idiot, 21st century Breakdown, Dookie, Nimrod & Insomniac. En GD Hoodie (slår vad om att de flesta jag känner har sett den eftersom jag ÄLSKAR den!!)  
Och höll nästan på att glömma; soundtracket till deras musikal American idiot! Köpte den av misstag egentligen, men är glad över det nu! :)

Längtar tills jag får chansen att gå på konsert med GD igen, älskart!!
 

tisdag 26 juli 2011

MaddeoHannedag! :)

Varit med bästa vön heeela dagen! :) Cyklade till henne vid 11 iförmiddags och kom hem nu halv tio. Gjort massa roliga stuff, bland annat bakat pannkakor (frukost! mumma!) Sen kollade vi film och bakade ******** Mungo kommer berätta mer om det sen hoppas jag. ;) Gott blev det i varje fall!

Mungo bff <3

måndag 25 juli 2011

Weeekend

Yep thats right, shes back! ;) You dont have to miss me any longer, lovers!
Danke für writing för mig, Mungo! 

Hellu! :) Vad har ni haft för er? Själv har jag tillbringat hela helgen hos mina kära morföräldrar. Kolla en hel säsong Hannah Montana + lyssnat sönder ett visst band haha. Nejnej. Man kan inte lyssna sönder GREEN DAY, kära läsare. De kommer aldrig att bli uttjatade!  Sovit alot och .. ätit? 
Thats it, superskönt att bara få vila en helg och Kalle har blivit bortskämd ännu en helg med söta Cornelia! :)


Tankarna går till de bortgångna i Oslo efter terrordådet och ungdomarna som mist livet på Utöya med familj, vänner och övrig befolkning.

Nu åker Mango & Mungo till stallet, see ya'll!

söndag 24 juli 2011

Vart är HON???


Någon som har en aning om vart lilla Hanne har tagit vägen:S Har inte hört från henne sedan typ onsdag börjar bli lite galen på att hon inte uppdaterar så då får väll jag göra det för en gång skull:P Om jag får tag på henne skall jag skälla på henne att hon inte uppdaterar ;) Sen så är det tänkt att jag skall med henne till stallet imon men vet inget mer om det efter som hon inte är inne på fb elr svarar på sms. Men nu vet jag inte vad jag skall skriva men kolla gärna in på min blogg oxå:P www.maddiesonandersson.blogspot.com :)
//Maddieson:)

torsdag 21 juli 2011

Top of the world



Theme song för Tv serien "Pair of Kings" på Disney Channel, Mitchel Musso (Oliver Oken i Hannah Montana) och Doc Shaw har huvudrollerna! :)

Dressyrnisse? ;)

Idag blev de ett dressyr pass i paddocken, han var seeeeg! Har tappat en del utav mina benmuskler också så det är extra jobbigt att rida honom. Alltså Rida, inte Åka. Åka häst gör jag oftast när jag rider ut vilket jag (hehehe) gjort en del det senaste. Roligt att åka häst ibland också, mysigt! Flänga runt och ha roligt, bästa med sommaren! Får börja jobba lite mer efter sommarlovet tror jag allt! ;-)

Morgondagen blir nog fullspäckad, hjälpa mamma att köpa kläder till sig själv (hon och far min skall på Bröllop i helgen) på morgonen tidigt, skall träffas i stan vid kvart i tio-tio någon gång??
Vilket innebär att jag får ta bussen som går 9:25 vilket innebär att jag måste gå upp vid åtta .. *mummel* Jaja. Sen till stallet och sist men inte minst till kära mormor. Sover där i helgen.

onsdag 20 juli 2011

Klickade hem lite stuff

Ja medan andra mer feminina tjejer klickar hem kläder smink och skor roar jag mig med att shoppa på cdon.com ;-)

Hannah Montana säsong 2 (okej, Jag vet. Lite smått töntigt kan hända men gillar serien! :-))
Awsome as F**k CD+DVD GREEN DAY Velat köpa den i evigheter men det har inte blivit av, nu fick jag äntligen tummen ur röven och köpte den!!


Jaja. Nu väntar sängen! :)


Godnatt!

WANTED!!

Wanted; Kommentarer??

Har varit väldigt tyst på er i kommentatorsbåset väldigt länge nu, ni besöker men kommenterar inte?? ;) Hallå där!
Vet att det är rätt krångligt att kommentera om man inte har ett Gmail konto, men det är superenkelt att skaffa ett och det blir så mycket enklare!

Hemmadag

















Dagen blir en hemmadag så det smäller om det, skall bara till stallet och tömköra älsklingen i kväll. Är lite opepp på det mesta för tillfället, men snart är jag på G igen! :)
Har legat i min säng och kollat Hannah Montana hela förmiddagen, mysigt värre! Får väl dock gå ut en stund och röra på mig, låter som en rätt bra idé.. Skall städa mitt rum lite halvhjärtat också, ser ut som jag vet inte vad! Not that nice..


Vad har ni för er idag då, bloggläsare? :) Gjort något roligt? Hoppas ni är ute i det fina vädret! (varannandagsväder så det smäller om det..)

tisdag 19 juli 2011

Ny etikett! ;-)

"Mungo &  Mangos Resor"
Du vet väl att du kan välja olika kategorier med inlägg i spalten till höger? Välj under "etiketter" eller sök efter speciella ord/meningar i "Sök i Bloggen"! 

Äventyr med Mango & Mungo

Jag och Madde är ärligt talat helt knäppa...
Har åkt buss nästan hela dagen fram och tillbaka genom Göteborg! Först tog vi en buss från oss (som dessutom inte kom, väntade i 35 minuter på bussjäveln så vi tog nästa buss i stället) in till Hjalmar branting och sedan 5an till korsvägen.
Röd express till Landvetter för att gå en lång promenad? Nej men Madde bodde i Landvetter när hon var yngre så då promenerade vi runt och kollade lite granna!
Hoppde på Röd express igen för att äta inne i Gbg. Eller ja. Bussen stannade på Burger King hållplats längs motorvägen så vi åt där i xtället.. Hehe. Proppmätt tjej!
Käkade och tog Grön Express in geom hela stan för att ta 17 upp till tuve. Gick där en stund, tog 17 tillvaka för att ta bussen hem. Hahaha förjvla mång byten men det är rätt kul att flumma runt sådär. ;) Extra roligt med Gothia Cup människor att studera... Hehe!

Det  var min dag i kort. På bilden jag och Mungo i våra cabaré looks, två olika personligheter = två olika sminkningar!

I ♥ Green Day


Topp 5 Banden ;)

1.GREEN DAY !!
2.Mustasch
3.Rammstein
4.Imperiet
5.Guns N Roses


Lite roligt att jag har 10 album på Itunes och 5 av dom är Green Day... American Idiot, 21st century Breakdown, Dookie, Insomiac & Bullet in a Bible. :-)

måndag 18 juli 2011

Kittycat!






















 Om man skulle nana kanske?
Tog nyss en bild på mig när jag borstar mina tänder, köpte tandborsten igår den är ny! Låt oss önska att det var jag i varje fall, okej? Lite kattungesötsomsocker känsla hade ju varit trevligt i varje fall!

Nyfikna?

Ny header på gång! Har haft min så länge nu så tänkte att bloggen kanske mår bra av att få fräschas upp lite!
Dock får ni inte se den ännu, hehe. Lägger upp den i kväll! ;-)

Godmorgon! ..typ

Känns som jag inte sovit något i natt fast det är nog det jag har, Sovit aningens mycket kanske hehe! Mitt huvud gör ont..

Gårdagen var mysig, hela familjen var på Fallets Dagar i Trollhättan. Åt middag där på en Thai restaurang, mums mums mums! Blev verkligen poppmätt, men men! Köpte massa godis också (aj då..) i små tält eller hur man skall beskriva det. Knallemarknad helt enkelt!

Klockan åtta kollade vi på när de öppnade vattnet och det var riktigt häftigt! 3000 liter PER SEKUND spolades nerför en stenväg. Vackert!


Kollade på slussarna lite längre ner också, hade turen att se en slussning också. Får väl kanske ta båten någon dag och ta oss upp till Trollhättan?

söndag 17 juli 2011

Fallens dagar

Om någon timme sticker die Familie till Fallens Dagar i Trollhättan! Roligt Roligt. Någon mer som skall dit? I så fall får ni gärna komma fram och säga hej om ni ser mig!

SÖNDAG 17 JULI:
Fallpåsläpp kl 12.00, 14.00, 16.00, 18.00, 20.00, 23.00
Gratis guidning i Olidan kl. 11.30, 13.30 och 15.30 (start Insikten)
Gratis guidning i vackra slussområdet kl. 11, 13, och 16 (start Kanalmuseet)

10.00-24.00 Knallemarknad i centrum
11.00 -18.00 Vattenfalls aktivitetsområde - Hansenplatsen
11.00 -18.00 Experimenttorget - Hansenplatsen
11.00 -16.00 Street soccer for tolerance - Drottningtorget
11.00 Gudstjänst med Göran Skytte, - Hojumstunet
11.00 -13.00 Skaparverkstad för barn 0-10+ - Trollhättans kyrka
12.00 -16.00 Cirkus Picknick - Cirkus Cirkus, Hansenplatsen
12.20 Orgelmusik med Mattias Eklund - Trollhättans kyrka
12.45 Moulin Rouge med showskolan - Hojumstunet
13.00 Joxelina showar på Innovatum Science Center (vanlig entréavgift)
16.00 Simon "Talang 2011" Westlund, Trollhättan Energis tält,
Hansenplatsen
15.00 Nassim Al Fakir - Hojumstunet
16.00 New Moscow - Dinky Town, Malgön
16.00 Moulin Rouge med showskolan - Restaurang Strandgatan
17.00 Kristofer Åström - Dinky Town, Malgön
17.30 Simon "Talang 2011" Westlund, Trollhättan Energis tält,
Hansenplatsen
19.00-24.00 BJ-band - Stålverkets tält på Starandgatan
19.00 Göta kanalrock med Uno Svenningsson, Idde Schultz,
Sulo och "Magic" Gunnarsson Cirkus Cirkus, Hansenplatsen
20.30 Archie, tribute till Totta Näslund - Cirkus Cirkus, Hansenplatsen
21.00 Kung Kaktus tolkar Cornelis - Restaurang Strandgatan
21.00 The Refreshments - Spikön (förköp Trestads Musik och Spikön)
22.00 Oskar Linnros och N3-symfoniorkester Hojumstunet
23.00 Avslutningsfyrverkeri Hojumstunet

lördag 16 juli 2011

Träbåtsfestival i Skärhamn

Idag var jag med min älskade farfar och min bror på Träbåtsfestivalen i Skärhamn. 
Var väl rätt okej, inte riktigt mitt ämne men det är roligt att få komma ut och dessutom blev jag BRUN första gången jag blir BRUN och inte RÖD. Fan vad najs! Nästan lite stolt över mig själv, får man vara det eller är det för egocentriskt?


Lilla papput kom hem ifrån sjukhuset idag också, så underbart! Han var där i nästan en vecka, så det var så skönt att få hem honom hehe. Älskar min pappa! Fast det är klart, vem gör inte det? ;-)

I morgon blir det mer familjemys, denna gången på Fallets dagar i Trollhättan. Kan bli kul det också, fast då får jag nog ha solkräm så jag inte sabbar min BRUNA bränna!

Rise N' Shine

Jamen godmorgon!

Idag blir det nog inte jätte mycket uppdatering från mitt håll, är borta hela dagen. :)
Däremot hoppas jag på att kunna uppdatera fitigt i kväll då jag förhoppningsvis har ngnting att uppdatera om!

Ha en ytterst trevlig dag!

fredag 15 juli 2011

Bilder från idag










Duktiga hästar vi har!

Fotat massa bilder när hästarna de våra löshoppades i dag! Lägger upp bilder snart, håller på att ladda in dem för tillfället. 

Både Daylie och Ada hoppade riktigt bra, om jag skall vara ärlig så hoppade de bättre än vad jag trodde! Lilla Ada hoppade en meter, duktigt!
Hann tyvärr inte se när Katja hoppade så vet inte riktigt hur högt hon hoppade, men hon hade energi i varje fall!

Kalle var duktig och hoppade kanske 50 centimeter, han hoppade samma höjd tills han hoppade utan att stanna, då slutade vi. Duktig pôjk!
Vågplanket var lite läskigt, men oxern var lätt sa han. Hade inte första hindret varit så läskigt hade man kunnat höja oxern, men jag lät bli det eftersom det var lite svårt att få honom över det första. Man skall inte äventyra för mycket!

Its friday, friday

g o t t a . g e t . d o w n . o n . f r i d a y!

Idag kommer finaste Louise och vi drar till stallet. :) Fun Fun Fun! Louise rider lite först och sen skall det löshoppas! Nervöst, har aldrig löshoppat Kalle innan så det kan bli roligt. Men med lite kärlek och havre skall det väl gå förstås.

torsdag 14 juli 2011

Hööks

Får väl visa vad jag köpte på Hööks också kanske!
Gillade butiken skarpt, dock ligger den ju en bra bit bort så det är ju ganska mycket bensinpengar.. 
Kolla in Hööks hemsida här: *klick* 


Och dessa tjejer är riktiga Hööks veteranerHon som har denna bloggen och dessa två som har den här bloggen!
Så otroligt söt! Såg den i butiken och kunde faktiskt inte hindra mig själv från att köpa den hihi! Sött Furberg tryck på nosen och den är justerbar på båda sidor om nacken.

Ni som följt bloggen ett tag vet ju att jag har velat köpa en sån här, och nu tog jag tag i saken och gjorde det. He's a hooligan! Du vet väl att du kan använda "sök i bloggen" om du vill hitta specifika inlägg eller saker jag skrivit?

Så himla gulligt! Hittade det i Hööks katalogen först och bara yes! Det vill jag ha. Så onödigt men så gulligt!



Köpte ett par ridbyor på REAn också, gråa med rutmönster. Kostade 399:- innan men nu var det sänkt med 50% så de kostade 198:- inte dumt alls!

Kattsingen vilken rolig dag!

Dagen har gått nått så in i bänken fort, jätte roligt att rida för Madde och nu när jag kom hem så sovde jag någon timme och nu har jag ätit!

Nästa etapp är pappa på sjukhuset. Han skall få min mobil så han har ngt att göra under dagen. Vet fortfarande inte hur länge han måste stanna, men hoppas han kan komma hem över helgen så vi kan gå på träbåtarnas/tändkuledunkets dag i Skärhamn. Låter kanske extremt tråkigt men det är roligt att vi gör något tillsammans i så fall!

Hörs nog senare i kväll, men nu måste jag faktiskt pysa! Kattungen på bilden är förresten inte min, men jag önskar nästan det. Så söt

Privatlektion

Nu skall jag till stallet och rida prvatlektion för Madde Bergström! 

Trött som tusan är jag och det var en ootroligt jobbig fluga som höll mig vaken hela natten.. Fick damp på den vart enda gång den landade på mig så har inte sovit jätte mycket... 
Men men strunt i det.


GOD MORGON!

onsdag 13 juli 2011

Fotosession

Gick ut och knäppte ett par bilder, detta är bara tre och de är de få som blev bra. Tar man tjugo bilder blir kanske en bra om man har tur, eventuellt två.


Fotorunda?

Funderar på att gå ut och ta mig en fotorunda...? Taggad som tusan på det i varje fall, får se om det blir av. :)

Mother nature

©H.I photografy

©H.I photografy

©H.I photografy

Saker att göra idag

©H.I photografy 2011
Om tio minuter bär det av och hämta unga fröken Gunnergren! Kosan styr vi mot Hööks  där två shoppinggalna tjejor skall se sig omkring. Har aldrig varit på Hööks och det är ju rea så whatever, någon gång skall vara den första.

Efter det stallet och ett dressyrpass tror jag det blir, det eller att jag rider ut. Får se lite! 

Sen genom halva stan ut till kungälv och hälsa på far min som ligger på sjukhus.. Problem med gallan så han skall opereras.. Krya på dig papput!

Det är mina planer för dagen. Kommer säkert att hamna ur tidsplanen vad jag än gör, men det är ju lixom inget nytt. 

Nya Funktioner!

Du har väl inte missat de nya funktionerna??
1Svara på enkäter! Varje vecka kommer en ny enkät upp, gör din röst hörd!
2Reaktioner, visa att du gillar inlägget du nyss läste genom att klicka i rutan.
3Sök i bloggen! Sök efter specifika ord och eller meningar och leta i gamla bogginlägg eller i länkar jag delat med mig av.
4Google friend connect, följ bloggen med ditt google konto! Har du inget google konto än? https://www.google.com/accounts/NewAccount?service=mail&continue=http://mail.google.com/mail/e-11-2c845cf5fc5388a7f6cf1f2537d048-caddf6e82c0718bfa33b390c11cf453a8339cbc2&type=2 klicka på länken!

tisdag 12 juli 2011

Favoriterna
































Favorit skorna, helt klart! De vita är nya, köpta idag. 149:-

An angel without wings



Idag har jag inte varit i stallet, utan Lena (som har fotat bilden) red honom. Kalle gillar hela familjen Gunnergren, hihi! 

Jag och mammut och bror har varit och köpt massa saker idag. Eller ja, mest saker på Maxi då. Var på Tre Hästar också men mycket förvånande hittade jag ingenting? Ovanligt! Fortsätter nörda hästbutiker i morgon, till Hööks blir det då. Har faktiskt aldrig varit där så skall bli mycket intressant.
Hittade detta superfina tränset på Hööks, 449:- och blev alldeles kär ! Pullar med strassstenar på pannband & på nosgrimman. Gulligt! Det bruna var finare, tyvärr så är sadeln svart...
Klicka på bilden så kommer du till produkten!

måndag 11 juli 2011

Push the button

Helluu!

Nej men hellu alla nattugglor!

Har haft så fullt upp den här helgen så ni fattar inte, knappt varit hemma över huvud taget. Men jag har haft roligt! No doubt!
Fredag natt spenderades på alleby där vi skrämde ungar på gymkhanalägret! Roligt som fan, även om jag kan erkänna att man inte känner sig jätte modig när man sitter ensam i en buske klockan två på natten och det prasslar i träden... Jag och Madde smsade med varandra hela tiden när vi väntade i våran ensamhet på barnen, räddharar är vi!
Vi var klara runt halv fyra och då gick vi och la oss, jag och Madde sov i ett av rummen i korridoren vid caféet, najs! Hann inte sova särskilt länge för vi gick upp vid sju igen. Då städade vi och hjälpte ridlägerbarnen med deras gymkhana redovisning.

Jag och Felicia - Katja blev himla sugna på att köra vi också så det gjorde vi efteråt! Roligt, och jag introducerade ännu en gren. Skräp! Gick åt helvete, men jag övervann i varje fall den hästrumpeätande pinnen! Skräpflaskorna fick jag inte tag i, han knockade mig en gång när han kastade sig bakåt haha, tönt häst! Men skit samma, jag fick tag i pinnen och han skötte sig bra i övriga grenar så what ever. Första gången vi körde Skräp också!
På kvällen bar det av till sysslingen min, hade köpt tre presenter till henne haha. En ögonbrynspenna och två modetidningar. Inte riktigt min grej, slog nog mitt personliga rekord i längst tid inne i en sminkbutik... 

Idag har jag jobbat, Göteborg Galopp. Är ju faktiskt anställd där, riktigt najs! Kom hem vid 17.oo och ikväll har jag bara myst med en filk och ballerina kladdkaka haha. Sällan jag tar mig tid för sånt..

fredag 8 juli 2011

Förvirrad tjej?

Har inte riktigt förstått vad som är nytt med "nya" chatten, någon som kan berätta det för mig??
Hade vart jätte trevligt! Mer än att jag ser ett par som inte är online i chatten (vilket är mer eller mindre onödigt...) så hittar jag inget nytt, och redan så rasar folket över "det nya".


Känner mig fasligt förvirrad, vilket dock inte är så jätte nytt...

I totally forgot!

...to tell u guys about my mounted games training last night!

Red i gräspaddocken med Josephine och Katja, vi körde Muggflytt, Flaskorna och HIPPO. Gick superdupermegahappymeal bra, för jag trodde verkligen att det var kört med flaskorna o hippo där man flyttar en sak från en tunna till en annan i farten. Kalle är rädd för tunnorna, eller rädd.
Han är fjantig och tycker inte dom är farliga egentligen. Hur som helst tog det en stund innan jag kunde ta/sätta dit föremål på tunnan men sen tillslut så gick det asbra!!
Både jag och hästen tycker det är jätteskôj, men vi kör det ju inte alls ofta.
Brukar Du rida gymkhana med din häst?

Mobilblogg

Sitter på bussen på väg till backaplan där jag skall träffa finaste Maja och vi skall fika!

Sedan blir det lite present shopping också, sysslingen fyllde år i veckan. :-) hoppas ni har haft en grym morgon!

Mittinatten.com

unga nattugglan ingvarsson är uppe mitt i natten och kollar på "Total Blackout"
http://www.kanal5play.se/program/play/totalblackout-s01e03

...mitt i natten som sagt.


Skall och fika med bästa Maja i morgon, så borde egentligen sooova men orkar på något mysko sätt inte riktigt gå och lägga mig, funny isnt it?
Hoppas ni inte sitter och läser detta utan soover sött. :)

torsdag 7 juli 2011

Inlägg 5

Inlägg 1 - Presentera mig och min häst (länk)
Inlägg 2 - Min hästs dåliga och bra sidor (länk)
Inlägg 3 - Min största rädsla inom hästsport (länk)
Inlägg 4 - Favoritbilderna på min häst (länk)
Inlägg 5 - Det här finns i min ryktlåda
Inlägg 6 - Något annorlunda med min häst
Inlägg 7 - Redskap/utrustning jag inte klarar mig utan









Rotviska, Tre Hästar
Pannborste, Tre Hästar
Ryktborste, fått
Hovkrats, my one
Termometer, vaccelin
Gummiband, My One
Hellosan, Jodopax, Hästsalva